Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Мартинюк

Фб Мартинюка

Понеділок, 30 листопада 2020, 14:05

Мартинюк очолив Варту у Львівській міськраді

Юрій Мартинюк

Фракцію "Варта" у Львівській міській раді очолив Юрій Мартинюк.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Варта".

Депутати партії "Варта" на своєму засіданні обрали керівником своєї фракції у Львівській міській раді Юрія Мартинюка, а його заступником – керівника ГО "Варта-1", співзасновника партії "Варта", депутата Львівської міськради 7 і 8 скликань Ігоря Зінкевича.

"Юрій, за освітою, юрист. Успішний адвокат з багаторічним досвідом. Він зможе відстоювати позицію  фракції та інтереси громади з урахуванням усіх вимог чинного законодавства, буде здатен ефективно реалізовувати наші пропозиції" – наголосив депутат Львівської міськради від "Варти" Валерій Веремчук.

Зазначимо, Юрій Мартинюк – заступник керівника ГО "Народна самооборона" та ГО "Народна самооборона Львівщини", голова Асоціації західноукраїнських забудовників, заступник голови Громадської ради при ГУ ДФС у Львівській області, співзасновник політичної партії "Варта".

У 2015 році він балотувався до Львівської міської ради від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та не пройшов, а у 2012-2014 роках був помічником народного депутата від партії "Удар" Ярослава Гінки, балотувався до Верховної Ради України 7-го скликання від партії "Удар", а у 2010-2015 роках був депутатом Львівської міської ради 6-го скликання від цієї ж партії.

З 2011 року є директором ТОВ "Центр корпоративного права".

Додамо, до Львівської міської ради пройшли п'ять партій, які розділили між собою 64 депутатських мандати: "Європейська Солідарність" – 26 мандатів, "Самопоміч" – 17 мандатів, "Голос" – 8, "Варта" – 7 мандатів та ВО "Свобода" – 6 мандатів.

Депутатами від "Варти" стали Валерій Веремчук, Тарас Ворко, Неля Васюта, Ігор Зінкевич, Юрій Мартинюк, Орест Печенко, Наталія Шелестак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.