Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Епіцентр

kingcross.com.ua

Четвер, 3 грудня 2020, 12:19

Біля Львова збудують новий Епіцентр

Епіцентр

До кінця 2021 року у Сокільниках планують збудувати "Епіцентр" площею у 24 га.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"До кінця наступного року у Сокільниках біля Львова планують збудувати "Епіцентр", який за розмірами буде у 2,5 разу більший, аніж всі ті, що нині діють у Львові. Площа його приміщень становитиме 24 гектари. Фасад будівлі – пів кілометра" – написав Максим Козицький.

За його словами, гендиректор компанії Петро Михайлишин називає свою ініціативу "першим львівським "Амазоном" – перший регіональний логістичний комплекс за аналогією американської компанії. 

"Епіцентр» пропонуватиме навіть більше – онлайн можна буде придбати і великогабаритні товари – меблі, будматеріали. Загалом в асортименті обіцяють 2 мільйони позицій. Компанія планує створити 2 200 робочих місць, щороку сплачувати майже 200 мільйонів гривень податків. Готові інвестувати 2,9 мільярда гривень. Вже зараз думають про те, як налагодити довезення працівників на роботу, їхнє харчування" – додав Козицький.

Зазначимо, у мережу "Епіцентр К" входить 51 торговий центр, у Львові працює 3 торгових центри. На початку березня виконком міськради дозволив добудувати "Епіцентру" новий торговий зал на вул. Городоцькій, 302.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.