Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анна Ярмола

Фб Ярмоли

Вівторок, 8 грудня 2020, 13:07

Депутатка Ярмола обходиться без готівки і цінних речей

Анна Ярмола

У 2019 році депутатка Львівської облради від ЄС Анна Ярмола задекларувала 644 тис грн доходу.

Про це йдеться у її декларації про доходи за 2019 рік.

Минулого року Анна Ярмола задекларувала 644 387 грн загального доходу.

Зокрема: 550 602 грн – зарплата у комунальному підприємстві "Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Червонограда", 59 292 грн – дохід від продажу нерухомого майна (гараж із земельною ділянкою), 34 493 грн – зарплата за сумісництвом лікарем у КП "ПМСД м.Червонограда".

Депутатці з 2018 року (спільно з сином, Едуардом Мазуренко та Петром Ярмолом) належить житловий будинок, площею 178,8 кв.м, у смт. Гірник.

Ярмола обходиться без забудов, цінного майна, авто, рахунків у банках та готівки. 

Зазначимо, Анна Ярмола, директорка КП "Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Червонограда" з 2018 року, на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської обласної ради у складі партії "Європейська Солідарність".

У 2005 році закінчила Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського за спеціальністю "Лікувальна справа", працювала лікаркою у Соснівській міській лікарні та Червоноградській центральній міській лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.