Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

iPhone 12 mini

Четвер, 10 грудня 2020, 15:40

iPhone 12 mini – маленький смартфон з великими можливостями

iPhone 12 mini

Корпорація Apple цього року розширила лінійку нової версії брендових смартфонів та додала в неї компактний, але функціональний iPhone 12 mini зі швидким процесором.

Девайс відразу викликав купу жвавих дискусій, оскільки він має розміри менші навіть ніж у iPhone SE другого покоління, який випустили раніше.

Візуальні характеристики iPhone 12 mini

Відразу слід зазначити, що завдяки мініатюрним розмірам смартфон iPhone 12 mini виглядає ефектніше та акуратніше, аніж багато інших флагманів. Мінімалістично витриманий корпус з прямими бічними гранями підкреслює його статус. Можна самостійно обрати колір корпусу з п'яти доступних варіантів, орієнтуючись на власні переваги. Для любителів класики виробник випустив моделі білого та чорного кольору, а для фанатів яскравих гаджетів підготував моделі з зеленим, синім та червоним корпусом.

iPhone 12 mini відрізняється наступними матеріалами:

стійким до пошкоджень склом

алюмінієм та покриттям Ceramic Shield

Товщина моделі складає лише 7,4 мм, її довжина – 13,15 см, а ширина – 6,4 см. Діагональ екрана 5,4 дюйма. При таких параметрах гаджет важить 135 г та компактно розміщується у долоні.

Технічні особливості

За показниками продуктивності роботи iPhone 12 mini випереджає багато флагманів завдяки новому потужному процесору A14 Bionic. Він складається з шести ядер, два з яких мають збільшену продуктивність, а чотири – підвищену енергоефективність. У міні смартфона є новий OLED-екран, який виготовлений ​​зі застосуванням технології Super Retina XDR. OLED-матриця покриває всю передню панель девайса. Рамки довколо неї відсутні.

Плюсами цього дисплея є збільшений діапазон кольорів, підсвічування, яке адаптується до зовнішніх умов, висока чутливість та швидка реакція на дії. iPhone 12 mini має якісний захист завдяки герметичному корпусу. Він захищає від потрапляння пилу та вологи та може витримати півгодинне знаходження у воді до 6 метрів. За словами виробника апарат може витримати до 15 годин перегляду відео та до двох днів прослуховування аудіо. Під час перегляду стрімінгу батареї вистачає приблизно до 10 годин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.