Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 11 грудня 2020, 16:59

Анцихрист Садовий зароблятиме на личаківських мерцях потойбічні суми

Андрій Садовий

Виконком підняв ціни на 20-річне утримання гробівців на Личаківському цвинтарі до 138 тисяч гривень.

Сьогодні, 11 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення щодо цін на послуги ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" та україномовну друковану продукцію, яку реалізує підприємство.

Згідно із змінами, зростають орендно-охоронна плата з утримання та благоустрою нового гробівців, терміном на 20 та 40 років, до 138 тис грн та 276 тис грн відповідно.

За словами директора ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" Михайла Нагая, нові тарифи розрахували з врахуванням рівня індексу інфляції за 2019 рік і 8 місяців 2020 року.

Нагадаємо, у грудні 2019 року вартість вхідного квитка до Личаківського цвинтаря для дорослих підняли до 50 грн. Перед цим ціни на квитки у музей "Личаківський цвинтар" піднімали у липні 2018 року.

А напиркінці жовтня у Польщі створили сайт про Личаківський цвинтар.

Додамо, Михайло Нагай очолює ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" з 2013 року. У 2018 році він задекларував 345 тис грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.