Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Вівторок, 15 грудня 2020, 15:16

У поїздах Інтерсіті+ подаватимуть бізнес-ланч

Львівська залізниця

Укрзалізниця ввела можливість замовлення бізнес-ланчу в поїздах Інтерсіті+.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

АТ "Укрзалізниця" ввела можливість замовити у швидкісні поїзди Інтерсіті+ бізнес-ланч. Пасажир може замовити під час оформлення проїзного документа онлайн або в касі м’ясний або вегетаріанський варіанти ланчу.

За словами директора філії "Пасажирська компанія" АТ "Укрзалізниця" Олександра Перцовського, також компанія розглядає декілька варіантів організації послуг харчування у поїздах далекого сполучення.

"Перший – те, як відбувається зараз в плацкартних і купейних вагонах – комісійний продаж дуже вузького асортименту: чаю і снеків. Другий – продаж більш широкого асортименту продуктів, які розігріваються в поїзді, – так, як це відбувається зараз в поїздах Інтерсіті. Третій – партнерство з сервісами доставки харчування, чиї кур'єри можуть привозити замовлення на станції, через які проходять поїзда", – пояснив Олександр Перцовський.

Станом на сьогодні Укрзалізниця проводить опитування пасажирів, який саме сервіс для них буде зручнішим, і вже в наступному році буде проведено пілотний проект.

Нагадаємо, з 1 грудня 2020 року Укрзалізниця поновила продаж чай та кави у пасажирських поїздах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.