Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Фб Тістика

Середа, 16 грудня 2020, 11:00

Тістик передав лікарням медичну допомогу від ОАЕ для боротьби з Covid-19

Ростислав Тістик

Верховна Рада отримала медичну допомогу від ОАЕ для боротьби з Covid-19, нардеп Ростислав Тістик передав її львівським лікарням.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"5 тисяч захисних масок та 2,5 тисячі ІФА-тестів для Клінічної лікарнї швидкої медичної допомоги Львова та Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охматдит". Це стало можливим завдяки співпраці Верховної Ради України в особі голови ВРУ Дмитра Разумкова та уряду ОАЕ" – написав Ростислав Тістик.

Також він від імені Дмитра Разумкова нагородив головного лікаря Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олега Самчука почесною грамотою "За особливі заслуги перед Українським народом".

Зазначимо, Верховна Рада  в рамках боротьби з пандемією коронавірусу отримала від уряду Об’єднаних Арабських Еміратів медичну допомогу із 25 тисяч наборів для експрес-тестування на Covid-19 (IgM/IgG) та 100 тисяч захисних масок.

Отриману допомогу передали 18 лікарням на Житомирщині, Харківщині, Львівщині, а також її отримали у Чернівецькій, Івано-Франківській та Одеській областях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.