Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 21 грудня 2020, 10:45

Козицький дозволив збудувати комплекс дорожнього сервісу на Пустомитівщині

Максим Козицький

ТзОВ "Львів-Інтерсервіс" збудує комплекс дорожнього сервісу на території Мурованської ОТГ.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1161/0/5-20 від 8 грудня 2020 року.

Максим Козицький, за клопотанням ТзОВ "Львів-Інтерсервіс", погодив виділити фірмі земельну ділянку, площею 0,6990 га, яка знаходиться на території Мурованської сільської ОТГ Пустомитівського району.

На цій ділянці ТзОВ "Львів-Інтерсервіс" має збудувати комплекс дорожнього сервісу.

"Надати дозвіл ТзОВ "Львів-Інтерсервіс" на розроблення з урахуванням
вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної
документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості орієнтовною площею 0,6990 га для будівництва комплексу дорожнього сервісу" – йдеться у розпорядженні.

Відтак, монастир має розробити та погодити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки й подати її на затвердження обласній державній адміністрації.

Однак у розпорядженні не вказано місце розташування цієї ділянки та посилання на кадастрову карту.

ТзОВ "Львів-Інтерсервіс" має розробити технічну документацію із землеустрою цієї ділянки та подати на затвердження облдержадміністрації.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Львів-Інтерсервіс" зареєстрована з 1995 року у Львлві, займається технічним обслуговування та ремонтом автотранспортних засобів й неспеціалізованою оптовою торгівлею. Керівником фірми є Андрій Колодій, а кінцевим власником – мешканець села Малечковичі Пустомитівського району Петро Хавка. Розмір статутного капіталу підприємства становить 8 324,70 грн.

Петро Хавка також володіє трьома львівськими фірмами (ВАТ "Львівресурси"  (складське господарство), ТзОВ "Тарастранс" (неспеціалізована оптова торгівля), ТзОВ "Тарас Транс" (допоміжна діяльність у сфері транспорту) та фірмою ТОВ " Топос Плюс" (Неспеціалізована оптова торгівля), що у смт. Запитів Кам'янка-Бузького району.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 8 324,70 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.