Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Анастасія Хрищук

Фб Анастасії Хрищук

Середа, 23 грудня 2020, 10:00

Анастасія Хрищук спільно з Мартою Лукою готує до друку довідник "100 видатних львів'ян сучасності”

Анастасія Хрищук

Довідник "100 видатних львів'ян сучасності" вийде друком у вигляді ілюстрованої книги. 

Авторка проєкту "100 видатних львів'ян сучасності" Анастасія Хрищук розповіла, що довідник буде видано вперше, формат видання передбачає його унікальність, а тому його можна вже зараз визначити як колекційне. Ідею проєкту розробили в співавторстві з Мартою Лукою.

фото: Марта Лука 

"Це буде ексклюзивне видання. Редакція довідника розробила критерії та план аналітичного моніторингу, який дозволить нам відібрати визначних представників в різних сферах життя нашого міста, зокрема, політиків, бізнесменів, медиків, військових, представників духовенства та митців. На базі моніторингу буде створено і проведене експертне опитування, за результатами якого відберемо кандидатури. Довідник плануємо видати в електронному та друкованому форматі", – сказала Лука.

Нагадаємо, що Анастасія Хрищук є одною з авторок щорічних проєктів-івентів "Люди Львова", "Топ 50 успішних жінок Львівщини", а також співвлаcницею журналу VA.mgzn. Марта Лука є головоню редакторкою VA.mgzn, а також власницею ML Agency.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.