Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Радехівський цукровий завод

ukrsugar.com

Середа, 23 грудня 2020, 13:23

Кристалічний спонсор УГП влаштує Львівщині різдвяну дольче віту

Радехівський цукровий завод

Радехівський цукровий завод впродовж сезону переробив майже 800 тисяч тонн цукрових буряків та виробив 100,4 тисяч тонн цукру.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цьогоріч ТзОВ "Радехівський цукор" досягнув потужності переробки понад 7,5 тисяч тонн/добу. Зокрема, впродовж сезону переробили майже 800 тисяч тонн цукрових буряків, виробили 100,4 тис тонн цукру. Вихід цукру склав 12,6%.

Крім цього, у 2020 році площі посіву цукрових буряків збільшили на 1,6 тисяч гектарів і вони становлять 12,6 тисяч гектарів – викопали більш як 780 тисяч тонн солодких буряків.

За словами т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмили Гончаренко, обсяги переробки становлять майже 800 тисяч тонн, з урахуванням сировини, вирощеної за межами області. У минулому році ця цифра була дещо нижчою і становила 757 тисяч тонн, проте виробництво цукру цьогоріч є на 8,7 % нижчим та становить 100,4 тисяч тонн.

"Погодні умови позитивно вплинули на урожайність цукрового буряку, яка в порівнянні до минулого року зросла майже на 9 %, проте маємо дещо нижчу цукристість. Середній показник дигестії цукрових буряків становить 14,9 %" – зазначила Людмила Гончаренко.

Вона додала, що площі посівів та урожайність в повній мірі забезпечують споживчу потребу області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.