Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Самотій

ЛКП "Спортресурс"

Вівторок, 29 грудня 2020, 10:57

Керівника комунального підприємства Львова звільнили через побиття людини і порушення ПДР

Ігор Самотій

Директора ЛКП "Спортресурс" Ігоря Самотія звільнили з роботи через те, що він побив людину та порушив ПДР.

Про це повідомила Лілія Бедрій-Ферцак на сторінці спільноти Варта1 у Фейсбуці.

Вчора, 28 грудня, на вул. Київській директор ЛКП "Спортресурс" Ігор Самотій, перебуваючи за кермом й порушивши правила дорожнього руху, побив водія одного із авто, який відмовився його пропустити.

"Їдучи по вулиці Київська, обганяючи на зупинці трамвай і авто за ним, він вперся в наше авто, почав махати руками і кричати, щоб його пропустили, чоловік його не пропустив. Самотій вийшов з свого авто, підійшов до нашого і почав агресивно доводити, що його мають пропустити, на що чоловік відповів, що він не пропустить, бо той порушує ПДР, після словесної перепалки, Самотій наніс 3 удари в лице чоловіку після чого сів в своє авто і заднім ходом поїхав з місця події" – написала Лілія Бедрій-Ферцак.

Постраждалий водій подав заяву в поліцію.

Натомість у Львівській міськраді заявили, що чиновника звільнили за некоректну поведінку та порушення ПДР, однак не уточнили кого саме.

"Працівника структурного підрозділу Львівської міської ради звільнено за грубу і некоректну поведінку. Як стало відомо, вчора, 28 грудня, трапився інцидент на дорозі за участю працівника одного з комунальних підприємств Львова. Чоловік визнав свою провину та написав заяву на звільнення. Правову оцінку цього інциденту нададуть провоохоронні органи" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Ігор Самотій з березня 2015 рік працює у ЛКП "Спортресурс" на різних посадах, починаючи від провідного спеціаліста до директора підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.