Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

харчування у школах

Вівторок, 29 грудня 2020, 13:34

У 2021 році харчування для учнів початкових класів Львова залишиться безкоштовним

харчування у школах

Львівські депутати продовжили програму безплатного харчування дітей та учнів у школах міста на 2021 рік.

Сьогодні, 29 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили програму безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти м. Львова на 2021 рік. "За" проголосували 56 депутатів.

Як заявила начальник управління освіти міськради Зоряна Довганик, програма поширюється на учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти Львова; дітей із багатодітних сімей, що виховуються і навчаються у закладах освіти Львова.

Крім цього безкоштовне харчування також надається дітям учасників АТО, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям медиків, які померли від Covid-19.

"Завданням програми є фінансова підтримка та соціальний захист дітей та учнів закладів освіти Львова через забезпечення їх безоплатним одноразовим харчуванням у закладах загальної середньої освіти та надання безкоштовного харчування у закладах дошкільної освіти Львова", – йдеться у ухвалі.

Станом на сьогодні у 1-4 класах шкіл Львова навчаються 34 645 учнів, з них 10 741 – діти з багатодітних сімей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.