Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛОРТА

Фб Тетяни Турчини

Понеділок, 4 січня 2021, 15:37

Працівників ЛОРТи на пускають на роботу через брак коштів

ЛОРТА

Заборгованість перед підприємством становить 11 млн грн.

Про це повідомила Тетяна Турчина на сторінці спільноти "Варта 1" у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 січня, працівників Львівського державного заводу "Львівське об’єднання радіотехнічної апаратури" (ЛОРТА) не пустили на роботу через нестачу коштів на виплату заробітної плати.

"2021 рік для працівників заводу ЛОРТА почався з закритих дверей. Вже більше години людей не пускають на робочі місця. Весь грудень на заводі не було світла, був вимушений простій, який звісно нікому не оплатять. Світло включили в переддень нового року. Але працювати знову не дають. Люди у відчаї, бо крім світла їм ще й не платять зарплату від літа" – йдеться у повідомленні.

Натомість у прес-службі Львівської ОДА наголосили, що завод місяць працював в обмеженому режимі роботи через відсутність фінансування оборонного замовлення.

Зокрема, на підприємстві були заблоковані рахунки, графік роботи був обмежений, а через борги відключили електроенергію. Заборгованість перед підприємством становить 11 млн грн.

"Ми неодноразово звертались в Кабінет Міністрів, Міністерство оборони щодо питання виплати по оборонному замовленню. Найближчим часом питання фінансування має бути вирішене. Електроенергію на підприємство подали ще 31 грудня, завод готовий до роботи" –наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.