Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 15 січня 2021, 12:03

Козицький продасть землю на Бущині приватному підприємцю

Максим Козицький

Роман Олійник планує придбати 0,3193 га землі у смт. Красне для обслуговування столярного цеху.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1272/0/5-20 від 4 січня 2021 року.

Максим Козицький, за клопотанням Романа Олійника, дозволив йому провести експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,3193 га, яка знаходиться на вул. Зарічна, 4 у смт. Красне Буського району та перебуває у державній власності.

"Надати Олійнику Р.П. дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,3193 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування столярного цеху)" – йдеться у розпорядженні.

Згідно із документом, ділянка призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 

Після проведення експертної грошової оцінки цієї ділянки її продадуть підприємцю. Наразі Буська районна державна адміністрація має укласти з Олійником договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки та надати Львівській ОДА звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки для прийняття рішення щодо її продажу.

За даними аналітичної системи YouControl, Роман Олійник з 2004 року зареєстрований як фізична особа-підприємець у смт. Красне, займається виробництвом інших меблів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.