Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Четвер, 14 січня 2021, 10:45

В Україні розпочали штрафувати підприємців за відсутність масок у клієнтів

карантин у Львові

Сьогодні набув чинності закон про штрафи для власників бізнесу за відсутність масок у клієнтів.

Сьогодні, 14 січня, в Україні набув чинності закон згідно із яким розпочали власників бізнесу штрафуватимуть за відсутність масок у відвідувачів. 

Зокрема, для власників бізнесу штрафи становитимуть від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 – 5100 гривень.

Штрафуватимуть за:

- пропуск, допуск особи в громадські будівлі, споруди, громадський транспорт під час дії карантину без одягнених засобів індивідуального захисту, в тому числі респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, в тому числі виготовлених самостійно;

- невжиття заходів щодо перебування людини в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті без такого засобу індивідуального захисту;

- обслуговування клієнтів без таких засобів захисту в період карантину.

Нагадаємо, цей законопроект Верховна Рада прийняла 17 грудня 2020 року, "за" проголосували 22 нардепи х Львівщини. Також у листопаді минулого року Верховна Рада прийняла закон про штрафи за відсутність масок у громадських місцях.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.