Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ФК Рух

fcrukh.com

Вівторок, 19 січня 2021, 10:40

Козловський запустив свій Рух на власний телеканал

ФК Рух

Львівський ФК Рух запустив власний телеканал та планує збудувати медіацентр.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Як заявив керівник медіацентру львівського футбольного клубу Рух Богдан Тимовчак, клуб запустив власний телеканал, який, наразі, працює у тестовому режимі. 

Зокрема, у ефір виходить те, що транслюється на YouTube-каналі, а канал лише починає працювати над розробкою власного контенту – новому сезоні мають з'явитись додаткові рубрики.

"Люди, які мають вдома телебачення, можуть дивитися наш медіаконтент по телевізору. До середини 2021 року, крім використання нашого YouTube-каналу, нічого нового не буде. Хоча від наших партнерів ми бачимо тенденцію, що людям це цікаво. Вже інші оператори телефонували і цікавилися, як можна отримати наш канал. З YouTube ми нікуди не йдемо. Просто хочемо задовольнити потреби всіх глядачів" – пояснив Богдан Тимовчак.

За його словами, Рух планує ще й збудувати власний медіацентр.

"Вже є виділене приміщення. Там будуть наші телевізійні студії, будемо записувати свої програми, словом – робити свій контент і продакшн" – додав Тимовчак.

Нагадаємо, з 15 червня 2020 року Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова, а з липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.