Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Сколівські бескиди

Середа, 20 січня 2021, 10:36

Міндовкілля та Google створили віртуальний маршрут Сколівськими бескидами

Сколівські бескиди

Міністерство довкілля України та Google Україна створили віртуальні туристичні маршрути та панорами національного природнього парку "Сколівські Бескиди".

Про це повідомляє департамент екології та природніх ресурсів Львівської облдержадміністрації.

У рамках спільного проєкту Міністерство довкілля України  та Google Україна створили віртуальні туристичні маршрути та панорами ще для 10 національних природних парків України, серед яких і національний природний парк "Сколівські Бескиди".

Відтепер можна здійснити віртуальну мандрівку екологічними стежками, річковими маршрутами, відвідати Скелі Довбуша чи Мертве озеро, Джерело Бук чи Маєток Святого Миколая, зокрема і Крушельницьке лісництво Мертве озеро та Палац Гредлів на Львівщині.

"Ми йдемо в ногу з часом. Оцифровані національні парки, це не лише нові можливості для розвитку природоохоронної сфери. Передусім, це популяризація захоплюючих українських краєвидів далеко за її межами. Це ще один спосіб продемонструвати, що Україна дивовижна і нею варто подорожувати", – зазначив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.