Міндовкілля та Google створили віртуальний маршрут Сколівськими бескидами

Середа, 20 січня 2021, 10:36

Міністерство довкілля України та Google Україна створили віртуальні туристичні маршрути та панорами національного природнього парку "Сколівські Бескиди".

Про це повідомляє департамент екології та природніх ресурсів Львівської облдержадміністрації.

У рамках спільного проєкту Міністерство довкілля України  та Google Україна створили віртуальні туристичні маршрути та панорами ще для 10 національних природних парків України, серед яких і національний природний парк "Сколівські Бескиди".

Відтепер можна здійснити віртуальну мандрівку екологічними стежками, річковими маршрутами, відвідати Скелі Довбуша чи Мертве озеро, Джерело Бук чи Маєток Святого Миколая, зокрема і Крушельницьке лісництво Мертве озеро та Палац Гредлів на Львівщині.

"Ми йдемо в ногу з часом. Оцифровані національні парки, це не лише нові можливості для розвитку природоохоронної сфери. Передусім, це популяризація захоплюючих українських краєвидів далеко за її межами. Це ще один спосіб продемонструвати, що Україна дивовижна і нею варто подорожувати", – зазначив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський.

 

Мітки: Google, віртуальна земля, новини львова, НПП "Сколівські бескиди"