Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будиночки біля водоспаду Кам'янка

lviv.gp.gov.ua

Середа, 9 лютого 2022, 16:51

Ще шість мешканців Львівщини судитимуть за будиночки біля водоспаду Кам'янка

будиночки біля водоспаду Кам'янка

За самовільне будівництво дерев’яних будиночків біля водоспаду "Кам’янка" перед судом постануть ще шестеро мешканців Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Стрийська окружна прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальні акти проти шести осіб щодо самовільного зайняття земельних ділянок, розташованих неподалік водоспаду "Кам’янка" на території Національного природного парку "Сколівські Бескиди".

"Фігуранти без відповідних дозволів органу місцевого самоврядування самовільно зайняли земельні ділянки. В подальшому, останні здійснили самовільне будівництво 13-ти капітальних споруд у вигляді дерев’яних каркасних одно- та двоповерхових будівель" – йдеться у повідомленні.

Раніше прокуратура скерувала до суду справу щодо двох мешканців Стрийщини, які самовільно зайняли землю біля цього водоспаду.

Також прокурори готують позови про демонтажу споруд.

Нагадаємо, у грудні 2021 року екологи під час перевірки інспектори Держекоінспекції у Львівській області виявили дерев’яні будиночки, встановлені без дозолів поблизу водоспаду на річці Кам’янка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.