Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Сколівські Бескиди"

Понеділок, 31 січня 2022, 15:18

Двох мешканців Львівщини судитимуть за самовільно збудовані будиночки біля водоспаду Кам'янка

"Сколівські Бескиди"

За самовільне будівництво дерев’яних споруд неподалік водоспаду "Кам’янка" перед судом постануть двоє мешканців Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Стрийська окружна прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до суду два обвинувальні акти у двох кримінальних провадженнях за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва капітальних споруд (ч. 4 ст. 197-1 КК України).

Як встановили правоохоронці, двоє мешканців Стрийщини без відповідних дозволів органу місцевого самоврядування, самовільно зайняли земельні ділянки, розташовані неподалік водоспаду "Кам’янка" на території Національного природного парку "Сколівські Бескиди".

Надалі зловмисники здійснили самовільне будівництво капітальних споруд у вигляді дерев’яних каркасних одно та двоповерхових будівель. 

Зазначимо, також Стрийська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у шести кримінальних провадженнях за ч. 4 ст. 197-1 КК України відносно шести осіб за самовільне будівництво капітальних споруд, неподалік водоспаду "Кам’янка". Наразі стороною захисту проводиться ознайомлення з матеріалами справи, після чого обвинувальні акти скерують до суду.

Нагадаємо, у грудні 2021 року інспектори Держекоінспекції у Львівській області в рекреаційній зоні "Водоспад на річці Кам’янка" на території Національного природного парку "Сколівські Бескиди" у ході позапланової перевірки виявили дерев’яні будиночки, встановлені за відсутності дозволу на зайняття земельної ділянки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.