Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП Львівська область

railway.lviv.ua

Неділя, 24 січня 2021, 08:38

Одна людина загинула, ще одна - травмована внаслідок зіткнення маршрутки з поїздом на Львівщині

ДТП Львівська область

Вчора, 23 січня, одна людина загинула, ще одна  - отримали травми внаслідок зіткнення маршрутки з поїздом.

ДТП сталась на залізничному переїзді 8 км перегону Ставчани – Любінь Великий, що на Львівщині.

"Наближаючись до переїзду, водій маршрутного автобуса сполученням Львів-Пустомити знехтував попередженням світлової та звукової сигналізації, що забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Помітивши порушника, машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, проте відстань до несподіваної перешкоди виявилася замалою, щоб запобігти зіткненню", - повідомила пресслужба Львівської залізниці. 

Цю інформацію підтвердила пресслужба поліції.

"Зіткнення між рейсовим автобусом № 119 сполученням «Полянка – Львів», яким керував 34-річний мешканець Пустомитівського району, та поїздом № 140 під керуванням 36-річного машиніста, жителя Львова,  який рухався у напрямку від Львова до Самбора, сталося не нерегульованому залізничному переїзді", - зазначено у її повідомлені.

Внаслідок ДТП двоє  пасажирів маршрутного автобуса – 36-річна мешканка села Полянка та 48-річний львів’янин - отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у медичні заклади. Чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

У зв’язку з розслідуванням обставин ДТП на місці події, було затримано рух двох приміських поїздів. 

За фактом відкрито кримінальне провадження. Поліцейські Львівщини взяли під варту водія, який скоїв смертельну  ДТП на залізничному переїзді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.