Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 27 січня 2021, 10:36

Облрада Львівщини планує передати газорозподільних систем у власність громади

Львівська облрада

Депутати ініціюють передачу газорозподільних систем з державної у спільну власність територіальних громад.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 26 січня, на засіданні комісії з питань інженерного, ЖКГ, інфраструктури та ПЕК Львівської облради депутати підготували проект рішення щодо передачі газорозподільних систем у спільну власність територіальних громад Львівщини.

З такою ініціативою депутати обласної ради звернуться до Кабінету міністрів та Міністерства енергетики України.

"Впродовж місяця департамент ПЕК спільно з АТ "Львівгаз" ТОВ "Львівгаззбут" має сформувати списки газорозподільних систем у розрізі територіальних громад Львівщини та передати їх для узагальнення управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради. Депутати проситимуть Кабінет міністрів України та Міністерство енергетики прийняти рішення про передачу газорозподільних систем з державної власності у спільну власність територіальних громад області" – йдеться у повідомленні.

Якщо уряд погодить це рішення, то управління майном спільної власності облради прийме на баланс газорозподільні системи, організує роботу з експертної оцінки газорозподільних систем для їх подальшого надання в оренду на конкурентних засадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.