Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 28 січня 2021, 13:23

Облрада Львівщини планує ліквідувати обласну виборчу комісію

Львівська облрада

Депутати ініціюють припинення комунального підприємства "Львівська обласна виборча комісія".

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому головою Львівської обласної ради Іриною Гримак до розгляду на наступній сесії облради.

На сесії Львівської облради депутати мають затвердити рішення про припинення комунальної організації Львівської обласної ради "Львівська обласна виборча комісія".

Згідно з проектом рішення, обласну виборчу комісію, що знаходиться на вул. В. Винниченка, 18 у Львові, ліквідують як юридичну особу, відповідно до закону "Про місцеве самоврядування в Україні" та враховуючи висновок постійної комісії з питань комунального майна облради.

Зазначимо, Львівську обласну виборчу комісію створили спеціально для проведення місцевих виборів 2020 року. Згідно з законом, усі територіальні виборчі комісії автоматично ліквідовуються під час наступних виборів та створюються нові.

Управління майном спільної власності облради має виключити цю організацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також затвердити склад ліквідаційної комісії.

Контроль за виконанням рішення покладено на постійну комісію з питань комунального майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.