Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Середа, 10 лютого 2021, 14:27

На службові перевезення Садового і його заступників передбачили майже чотири мільйони гривень

Андрій Садовий

Львівська міськрада замовила послуги таксі за 3,6 млн грн для членів виконкому.

Виконавчий комітет Львівської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на транспортні послуги – послуги таксі, які переможець тендеру має постачати міськраді до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 18 лютого, а очікувана вартість послуг становить 3 600 000 грн.

Як вказано у закупівлі, всього міськрада замовила 18 автівок. З них 4 авто з об’ємом двигуна від 1,6 літрів та роком випуску не раніше 2018, з підвищеним рівнем безпеки, які мають вісім або більше подушок безпеки, з клімат-контрем. Ще 4 авто мають мати об'єм двигуна від 1,8 літрів та рік випуску не раніше 2018, підвищений рівень безпеки, шість або більше подушок безпеки, клімат контроль.

Ще 9 транспортних засобів можуть бути легковиками або мікроавтобусами чи вантажопасажирськими авто з об’ємом двигуна 1,5 або 1,8, або 1,9 літрів (мікроавтобус – з кількістю пасажирських місць не менше 7). Крім цього, виконком замовив ще й автобус з пасажиромісткістю не менше 50 осіб та з об’ємом двигуна від 12 літрів й року випуску – не раніше 2019 року.  

Також переможець тендеру має бути готовим працювати святкові та вихідні дні, проводити щоденний медичний огляд водіїв перед виїздом і при повернені в гараж й застрахувати авто та водіїв.

Послуги фінансуватимуть за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Зазначимо, на початку лютого депутати затвердили новий склад виконавчого комітету Львівської міськради.

Нагадаємо, минулоріч Львівська міськрада замовила послуги таксі для членів виконкому за 2,5 млн грн у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.