Прокуратура взялася за кошти, виділені на ремонт доріг у Львові: наразі виявлені можливі порушення на майже 450 тис. грн.

Середа, 26 грудня 2012, 16:05

Прокуратура Львова внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення за ч.5 ст. 191 КК України (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем), а саме про завищення на понад 450 тис. грн. вартості ремонтних робіт 4 об’єктів автошляхової мережі Львова, виконаних на замовлення Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

На згаданих об’єктах виявлені факти відхилень фактично виконаних робіт від проектно-кошторисної документації (до прикладу, відсутність розподільчої смуги, невиконання робіт із розширення проїзної частини тощо), зазначено у повідомленні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено провести слідчому відділу Галицького міськрайвідділу міліції.

Нагадаємо, 7 грудня прокуратурою Львівської області зареєстроване кримінальне правопорушення за фактом привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, а саме - внаслідок неправильного застосування одиничних розцінок вартості виконаних на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядною організацією робіт із ремонту автомобільної дороги «Львів-Краковець», їхня вартість збільшилась на 678 тис. грн.

Мітки: ремонт доріг