Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дорога

petition.e-dem.ua

Понеділок, 19 лютого 2024, 14:50

На сесію міськради винесуть питання про ремонт 200 метрів дороги на вулиці Трускавецькій

дорога

Комісія міськради підтримала електронну петицію про капітальний ремонт частини дороги по вулиці Трускавецька біля ЖК Ренуар.

Сьогодні, 19 лютого, під час засідання комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міськради обговорили проєкт ухвали "Про розгляд електронної петиції "Капітальний ремонт частини дороги по вулиці Трускавецька при ЖК Ренуар (Княгині Ольги 122а)".

Члени комісії погодились, що проблема на цій ділянці дороги актуальна вже не перший рік. Вони зазначили, що цей відрізок проходить одразу біля ЖК "Ренуар", який декілька років тому збудувала львівська компанія "Ріел", тому забудовник мав передбачити цей транспортний доїзд. 

Однак за словами директора департаменту міської мобільності міськради Олега Забарила, коли міськрада видавала містобудівні умови на цей ЖК, у той період укладались договори про пайову участь і забудовник сплатив її до міського бюджету.

"Уточніть це питання, бо це дуже важливо. Якщо це було коштами, то місто повинно зробити цю дорогу. Бо там дороги немає, то навіть напрямком не назвеш. Але ж будували комплекс, де посилились тисячі людей і їм треба жити там по-людськи" – зазначив член комісії Володимир Лесик.

Він також зазначив, що в перспективі цю дорогу можуть продовжити загалом від вулиці Стрийської до вулиці Кульпарківської, і вона може стати альтернативою вулиці Наукової, та розвантажувати кільце на вул. Кульпарківській.

Комісія підтримала проєкт ухвали, тепер його повинні розглянути депутати на найближчій сесії Львівської міськради.

Нагадаємо, у листопаді львів'яни зареєстрували петицію з вимогою провести капітальний ремонт частини дороги по вулиці Трускавецька при ЖК Ренуар (Княгині Ольги 122а).  Зремонтувати необхідно 200 метрів дороги на вулиці Трускавецькій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.