Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочів

Вівторок, 9 лютого 2021, 13:02

Золочівська міськрада витратить 200 тисяч на саморекламу

Золочів

Золочівська міськрада вдруге замовила послуги з розміщення статей та оголошень для висвітлення своєї діяльності у ЗМІ в 2021 році.

Золочівська міська рада Золочівського району Львівської області вдруге оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з розміщення статей та оголошень в друкованих засобах масової інформації, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 15 лютого, а очікувана вартість послуг становить 199 000 грн.

Додамо, попередній аукціон мав відбутися 29 січня, очікувана вартість послуг також становила 1 000 000 грн, однак жодна фірма не подала свої документи для участі в торгах, тому їх відмінили і оголосили нові.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру повинен впродож року розміщувати у місцевих друкованих засобах масової інформації інформацію Золочівської міської ради. Обсяг надання послуг орієнтовно становить 39900 кв.см.

Основні вимоги:

- мова видання: українська;

- періодичність видань: не менше один раз в тижень;

- досвід роботи в даній сфері: не менше 2 років;

- сторінки видання, на яких буде розміщуватися матеріал: на будь-якій сторінці видання (за винятком, якщо замовник у заявці буде вказувати конкретні сторінки);

- цільове призначення і тематична спрямованість: суспільно-політичне та (або) інформаційне.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.