Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська галерея мистецтв

Четвер, 18 березня 2021, 13:32

Львівська галерея мистецтв витратить майже три мільйони на охорону

Львівська галерея мистецтв

Львівська національна галерея мистецтв витратить 2,7 млн грн на охорону трьох своїх відділень у 2021 році.

Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького оголосила тендер у системі ProZorro на послуги із забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку, які переможець тендеру має постачати галереї з 1 квітня до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 16 квітня 2021 року, а очікувана вартість послуг становить 2 772 000 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, всього галерея замовила охорону трьох своїх відділів:

- Музей інтер’єрів XIV-XVIII ст. та Музей Офіційних прийомів та урочистих подій (вул. Коперника, 15, Львів) – 1 цілодобовий пост охорони (контроль входу-виходу та охорона громадського порядку в музеї, в неробочий час – рухомий патруль з собакою);

- Музей європейського мистецтва ХІХ-ХХІ ст. (вул. Стефаника, 3, Львів) – 1 цілодобовий пост охорони (контроль входу-виходу та охорона громадського порядку в музеї); 

Музей заповідник "Олеський замок" (вул. Замкова, 30, смт. Олесько, Буський район) – 2 цілодобові пости охорони (контроль входу-виходу та охорона громадського порядку в музеї, в неробочий час – патрулювання з собакою, цілодобове відеоспостереження).

Загалом Львівська національна галерея мистецтв замовила чотири цілодобових пости охорони. У обов'язки охоронців входять: контроль входу-виходу та охорона громадського порядку в приміщенні закладу, а в неробочий час – рухомий патруль; цілодобове відеоспостереження.

Також за відсутність охоронців на постах передбачені штрафи від 1000 до 5 000 грн.

Нагадаємо, у 2019 році Львівська національна галерея мистецтв замовила охорону своїх відділень за 3,8 млн грн у ПП "Охоронно-юридична фірма "Аутпост-3".

У 2020 році для охорони галерея планувала виділити 8,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.