Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вбиральня на вул. Хмельницького

google.com.ua

Четвер, 11 лютого 2021, 17:46

З бюджету Львова виділять півмільйона гривень на утримання платного туалету на Хмельницького

вбиральня на вул. Хмельницького

Шевченківська РА провела тендер на утримання громадської вбиральні на вул. Б. Хмельницького, 275.

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги з ремонту і технічного обслуговування  (утримання) громадської вбиральні на вул. Б. Хмельницького, 275, які переможець тендеру повинен постачати до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон стартував 4 лютого, участь у ньому взяли ЛКП "Балатон-409", ТзОВ "ПММ-сервіс" і ЛКП "Трап", які запропонували здійснили ремонт вбиральні та обслуговувати її за 541 779 грн, 545 779 грн і 545 779 грн відповідно. Переможцем обрали ЛКП "Балатон-409", що запропонувало найнижчу ціну за послуги, а очікувана вартість закупівлі становила 735 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має відремонтувати громадський туалет на вул. Б. Хмельницького, 275 та обслуговувати його до 31 грудня 2021 року.

Вбиральня складається із п’яти кабінок, з них одна кабінка передбачена для людей з обмеженими можливостями, вони мають централізоване водопостачання, водовідведення, та освітлення, площею у 19,2 кв.м.

Працювати громадська вбиральня має щоденно: з 8:00 год до 22:00 год влітку та з 8:00 год до 20:00 год взимку, обслуговуючий персонал у цей час повинен знаходитись в приміщенні.

Основними вимогами до переможця тендеру були:

- працівники, яких буде залучено до виконання послуг з прибирання, повинні бути повністю забезпечені спецодягом та інвентарем для прибирання;

- у вартість послуг з прибирання за 1 м.кв учасники повинні врахувати доглядні, миючі та дезинфікуючі засоби, а також інших засобів для надання послуг;

- у вартість послуги не включаються вартість водопостачання, водовідведення та електропостачання;

- відповідальність за неякісне та несвоєчасне надання послуг, що призвело до травмування людей.

Усі кошти виділять з місцевого бюджету Львова. 

Зазначимо, ЛКП "Балатон-409" очолює Андрій Моравський. Підприємство підпорядковується Шевченківській райадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.