Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 10 лютого 2021, 16:50

Золоті руки Садового виведуть чиновницю міськради на чисту воду до кінця снігопаду

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив комісію для проведення службового розслідування щодо директорки ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" Наталії Юзич.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №35 від 10 лютого 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити комісію для проведення службового розслідування щодо директорки ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" Наталії Юзич, яку 21 січня цього року затримали на охриманні хабара.

"З метою виявлення причин та умов, які могли призвести до вчинення корупційного правопорушення, а саме отримання неправомірної вигоди директором ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" Юзич Наталією Григорівною, а також виявлення корупційних ризиків, які можуть призвести до вчинення таких корупційних правопорушень у майбутньому, утворити комісію для проведення службового розслідування " – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, а його заступником – в.о. директора департаменту містобудування, начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Коровайник.

Комісія повинна до здійснити перевірку роботи ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" для виявлення причин та умов, які могли призвести до цього, а також провести аналіз корупційних ризиків. Свої висновки і пропозиції комісія має подати міському голові Львова.

Зазначимо, Наталія Юзич працювала у ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" з 2000 року, до цього, з 1986 року вона займала посаду у житлово-експлуатаційному обєднанні Галицького району Львова. На час проведення розслідування її відсторонили від роботи.

Додамо, Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.