Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Кульпарківська, 96

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 лютого 2021, 16:32

Фірма депутата Львівської міськради збудує новий житловий комплекс на Кульпарківській

вул. Кульпарківська, 96

Виконком дозволив збудувати фірмі депутата Назарія Бербеки новий 10-поверховий житловий комплекс на вул.Кульпарківській, 96.

Сьогодні, 12 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Тібет" та ТзОВ "Львівська інвестиційна компанія" багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою, громадськими приміщеннями та трансформаторною підстанцією на вул.Кульпарківській, 96 у м. Львові.

Нову зблоковану багатоповерхівку зведуть на трьох земельних ділянках, площею 0,0849 га, 0,2047 га та 0,1474 га, які перебувають в комунальній власності і які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, будинок складатиметься із 10-поверхової частини, висотою у 33,80 метрів иа 6-поверховою, яка матиме 24,10 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 24%.

Земельні ділянки, на яких збудують будинок, належать до зони Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до детального плану території у межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С. Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам, це друга черга будівництва нового житлового кварталу на вул.Кульпарківській.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Тібет" зареєстроване з 1995 року у Львові, займається виробництвом гумових виробів. Розмір статутного капіталу підприємства становить 5 240 000 грн. Власниками фірми є львів'янин Петро Петрушинський та ТОВ "Волинь-МЕТ" (оптова торгівля металами та металевими рудами).

У ТзОВ "Тібет" отримує зарплату депутат Львівської обласної ради від партії "Слуга народу" Юрій Доскіч, як вказано у його декларації про доходи за 2019 рік.

ТзОВ "Львівська інвестиційна компанія" зареєстрована з 2004 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Розмір статутного капіталу підприємства становить 6 250 000 грн. Власниками фірми є львів'яни Назарій Бербека (депутат Львівської міськради) і Тарас Дідик (приватний підприємець, власник низки львівських будфірм: ТзОВ "Західбудкапітал", ТОВ "Ліски Інвест Буд", ТзОВ "Бізнес-Вектор Дк", ТзОВ "Лік", ТОВ "Капітал-Будзахід", МПП "Міліна").

Бербека на місцевих виборах у 2020 році пройшов до Львівської міської ради від партії Європейська солідарність" та став членом комісії архітектури, містобудування та розвитку територій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.