Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Понеділок, 15 лютого 2021, 11:21

Кошулинський балотується до ВРУ від Івано-Франківщини

Руслан Кошулинський

ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у народні депутати в Івано-Франківській області.

Про це повідомила прес-служба Центральної виборчої комісії.

Центральна виборча комісія зареєструвала депутата Львівської міської ради від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського, волонтерку Марусю Звіробій і ще двох кандидатів у депутати Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківській область).

Звіробій зареєстрована від "Європейської солідарності", Кошулинський – від "Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Також кандидатами зареєстровані Роман Зозуля від партії "Розвиток і добробут" та Юрій Юрченко від партії "Нова демократія".

Станом на 12 лютого в окрузі зареєстрували 6 кандидатів, подача документів для реєстрації триватиме до 25 лютого, а вибори відбудуться 28 березня.

Зазначимо, довибори в окрузі №87 відбуваються через те, що обраний у ньому Зіновій Андрійович від "Слуги народу" став мером Надвірної Івано-Франківської області.

Нагадаємо, Руслан Кошулинський очолив фракцію ВО "Свобода" у Львівській міськраді. А ВО "Свобода" висувала його кандидатуру на вибори президента України, які проходили у березні 2019 року.

Кошулинський працював військовослужбовцем у Збройних силах України. Раніше він був віце-спікером Верховної Ради України та очолював Львівську обласну оргнанізацію ВО "Свобода", проте у лютому 2015 року він підпав під мобілізацію.

У червні 2016 року Руслан Кошулинський знову став головою Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.