Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 16 лютого 2021, 12:23

У бюджеті розвитку Львова передбачили майже 90 мільйонів на Громадський бюджет

Львівська міськрада

Виконком схвалив бюджет розвитку Львівської МТГ на 2021 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 15 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради схвалив бюджет розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік у сумі 3 млрд 707 млн грн.

Як заявила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, доходи від продажу землі збільшили на 90 млн грн, а видатки на охорону здоров’я склали 235 млн грн, що на 26 млн грн більше, ніж у 2020 році. На Громадський бюджет передбачили майже 89 млн грн.

"Також ми підготували перелік найбільших проектів, деякі з яких будуть завершені, а деякі - розпочаті у 2021 році. Насамперед йдеться про електронний квиток, будівництво заводу з переробки ТПВ і, відповідно, проект, який розпочинається, – будівництво станції з виробництва біогазу. Тобто ми передбачаємо на податок на додану вартість за рахунок міського бюджету через вибірку коштів ЄБРР 319 млн грн" – наголосила Ірина Кулинич.

Крім цього, місто передбачає залучення 2,3 млрд грн кредитних коштів для реалізації великих проектів та підтримки комунальних підприємств.

Нагадаємо, у грудні 2020 року депутати затвердили бюджет Львова на 2021 рік у сумі 9 685,4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.