Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Шляховський

ТРК М-студіо

Вівторок, 16 лютого 2021, 13:49

Нацполіції Львівщини призначили нового керівника

Олександр Шляховський

Управління Національної поліції у Львівській області очолив Олександр Шляховський.

Сьогодні, 16 лютого, у Львові офіційно представили поліції Львівщини нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександра Шляховського, який до цього працював начальником ГУ Нацполіції у Закарпатській області.

Натомість Василя Віконського, який очолював Нацполіцію Львівщини з вересня 2019 року й до 15 лютого цього року, звльнили з посади та перевели до Києва на керівну посаду у МВС.

Зазначимо, раніше стало відомо, що Василь Віконський звільнився з посади керівника львівської поліції. До цього він очолював поліцію у Хмельницькій області. 

Шляховського призначили керівником поліції Закарпаття у березні 2020 року, а у 2019 році він був заступником начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Згідно із цього декларацією про доходи за 2019 рік, Шляховський отримав 365 тис грн доходу та їздить на двох іномарках, власниками яких є інші особи. Його дружина володіє 6 земельними ділянками та двома квартирами на Київщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.