Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Середа, 17 лютого 2021, 13:59

Оксі Банк визнали найкращим роздрібним банком

Оксі Банк

Оксі Банк став переможцем рейтингу "Банки року – 2021" у номінації "Роздрібний банк".

Про це повідомляє РБК-Україна.

"Фінансовий клуб" та видавництво "Юридична практика" у рамках Vii Legal Banking Forum у Києві склало рейтинг "Банки року – 2021", де "Оксі Банк" здобув перемогу у номінації "Роздрібний банк" серед невеликих фінансових установ з українським капіталом. 

Як йдеться у повідомленні, перемогу йому забезпечив абсолютний приріст гривневих кредитів фізичних осіб за січень-листопад 2020 року.

"У Оксі Банку амбітні плани на 2021 рік. Влітку ми плануємо запустити мобільний банкінг для фізичних осіб, після чого з’явиться додаток і для підприємців. Наразі Оксі Банк сфокусований на розвитку напрямку електронної комерції та корпоративного бізнесу, оновленні продуктової лінійки. На своєму прикладі Оксі демонструє, що невеликий банк теж може бути надійним, сучасним і технологічним", – зазначив акціонер "Оксі Банку" Ігор Фісун.

Для визначення переможців організатори премії аналізували звітність банків до Нацбанку. Головними показниками стали динаміка активів, портфеля платіжних карток, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, а також прибуток банків. Окремо оцінювали банки з українським капіталом, державні та банки з іноземним капіталом. Також фінансові установи розподілили на великі та невеликі, залежно від розміру активів (більше чи менше 2,5 млрд гривень) і швидкості їх зростання.

Додамо, АТ "Оксі Банк" –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). У липні 2020 року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі "Оксі Банку" до 9,95%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.