Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 19 лютого 2021, 12:49

На Богданівській збудують новий цех полімерних виробів

будівництво у Львові

Виконком дозволив ТзОВ "Енергоресурс-Монтаж" збудувати на місці складів на вул. Богданівській, 42/5 новий цех полімерних виробів.

Сьогодні, 19 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Енергоресурс-Монтаж" матеріального складу для зберігання полімерних виробів (під літерою І-1) під цех полімерних виробів на вул. Богданівській, 42/5 у м. Львові.

Новий цех зведуть на території підприємства, на земельних ділянках, площею 0,1106 га і 0,4665 га, які перебувають в комунальній власності і які призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно із містобудівною документацією, висота цеху 13 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30%. 

Як заявив представник компанії, на цій території є складські приміщення, які планують перепрофілювати під виробництво – цех полімерних виробів. На території їхнього підприємства уже є одне виробництво, проте вони вони планують розширити свої можливості і впровадити нові сучасні технології. Станом на сьогодні на підприємстві є 70 робочих місць, після відкриття нового цеху їхня кількість зросте, орієнтовно, ще на 50.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельні ділянки, на яких збудують новий цех полімерних виробів, належать до зони В-3 – зона підприємств ІІІ класу шкідливості (нормативна СЗЗ – 300 м) відповідно до плану зонування Личаківського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.