Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тістик ростислав

Неділя, 21 лютого 2021, 16:46

Тістик добився, що Мінкульт дасть гроші на модернізацію Львівської опери та Галереї мистецтв

тістик ростислав

Народний депутат Ростислав Тістик отримав гарантії від прем'єр-міністра і міністра культури, що Львівська опера та Галерея мистецтв залишились в переліку об’єктів культури, які отримають кошти державного бюджету на реалізацію проектів модернізації.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Ростислав Тістик звернувся до Міністерства культури та інформаційної політики та до Прем‘єр-міністра України щодо питання фінансування двох інвестиційних проєктів", - сказано у  повідомлені.

У відповідь  на своє звернення він отримав запевнення в тому, що бюджетні паспорти програм затверджено. 

Нагадаємо, проєкти Оперного театру і Галереї мистецтв були відібрані Міжвідомчою Комісією з державних інвестиційних проєктів, членом якої є Тістик, а кошти були закладені в Держбюджет 2021. Зокрема, на модернізацію сцени Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької передбачено 54 537,8 тис. грн та створення сучасного мультифункціонального мистецького простору на вул. Стефаника, 3, передбачено 3 973,9 тис. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.