Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

первоцвіт

procherk.info

Вівторок, 23 лютого 2021, 17:30

Мешканців Львівщини штрафуватимуть за продаж первоцвітів

первоцвіт

У області організовують рейди для запобігання торгівлі первоцвітами, а мешканців закликають не зривати та не продавати ці квіти.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

Зі вчора, 22 лютого, у області представники Державної екологічної інспекції спільно з правоохоронцями розпочали проводити рейди для недопущення продажу ранніх квітів. 

У Держекоінспекції пояснили, що незаконний збір рідкісних, занесених до Червоної книги України ранньоквітучих рослин, заборонені законом "Про Червону книгу України"та Кодексом України про адміністративні порушення і передбачає штрафи від 49 до 62 грн за одну рослину, а продаж цих квітів – від 1700 до 3655 грн.

На ринках області уже активізується масовий продаж первоцвітів. Екологи закликають мешканців не зривати та не купувати весняні квіти.

Зазначимо, минулоріч рейди з виявлення та ліквідації незаконної стихійної торгівлі у Львові тривали до середини березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.