Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 24 лютого 2021, 12:48

Облрада Львівщини передбачила більше 55 мільйонів на зарплати для Козицького і його підлеглих

Максим Козицький

Депутати виділили 60 млн грн на зарплати та діяльність Львівської ОДА і її структурних підрозділів.

Вчора, 23 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили програму покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2021 рік.

"За" проголосували 60 депутатів.

Як йдеться у документі, цього року з обласного бюджету на діяльність апарату облдержадміністрації та її структурних підрозділів передбачили 60 млн грн. З цієї суми спрямують:

- 56,5 млн грн – на виплату заробітної плати чиновникам;

- 1,49 млн грн – на придбання комп’ютерної та оргтехніки, видатки на утримання апарату облдержадміністрації;

- 530 тис грн – на удосконалення системи електронного документообігу;

- 880 тис грн – на роботи з технічного захисту інформації;

- 600 тис грн – придбання програмного забезпечення для збору та узагальнення інформації в режимі місячної звітності від некомерційних комунальних підприємств охорони здоров'я, які фінансуються через Національну службу здоров’я України.

Як йдеться у документі, цьогоріч видатки на оплату праці працівників органів виконавчої влади обласної ланки за рахунок держбюджету залишаються на рівні 2020 року, а середня заробітна плата працівників Львівської ОДА та її структурних підрозділів, без додаткових коштів цієї обласної програми, становитиме 11 378 грн.

"З урахуванням фінансового ресурсу, що планується виділити в рамках програми з обласного бюджету на 2021 рік, середньомісячний заробіток кожного працівника органів виконавчої влади може зрости на 4 700 грн, що дасть змогу частково наблизити його до рівня середньої зарплати працівників органів місцевого самоврядування (у 2020 році середньомісячний заробіток працівника органу місцевого самоврядування становить 16,2 тис грн)" – йдеться у тексті програми.

Додамо, у січні голові Львівської ОДА Максиму Козицькому нарахували 49 тис грн зарплати, а його заступникам: Юрію Бучку – 38 тис грн зарплати, Івану Собкові – 45 тис грн, Андрію Годику – 43 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.