Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Леся Українка

Четвер, 25 лютого 2021, 10:40

У Львівському палаці мистецтв відбудуться заходи до 150-річчя Леся Українки

Леся Українка

У Львівському палаці мистецтв відбудеться виставка "Своїм життям до себе дорівнятись", яка присвячена 150-річчю від дня народження Лесі Українки. 

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

У Львівському палаці мистецтв експонуватиметься виставка "Своїм життям до себе дорівнятись", приурочена 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Це мистецький проєкт, що об’єднав відомих львівських художників. Відкриття виставок відбудеться 5 березня о 16.00 у Львівському палаці мистецтв.

"Ми усі ретельно готувалися до цієї події цілий рік. Ця виставка відрізнятиметься від інших, оскільки буде тематичною. Художники спеціально написали картини, які присвячені постаті Лесі Українки та її творчості",– розповів ініціатор заходу Орест Скоп. При цьому він повідомив, що заплановано також надрукувати каталог, де будуть представлені картини, які виставлялися в межах цього мистецького проєкту.

Окрім цього, у Львівському палаці мистецтв в межах відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки, відбудеться низка інших заходів. Зокрема виставка соціального плакату студентів кафедри дизайну НЛТУ України, а також виставки Ігоря Івасіва та тернопільських художників Богдана Ткачика і Володимира Чорнобая.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.