Зміст статті

1 березня 2021

З-й квартал Козицького

Результати діяльності Максима Козицького на посаді голови Львівської ОДА за третій квартал 2020 року.

Нещодавно голова Львівської ОДА Максим Козицький відзвітувався перед журналістами за рік своєї роботи на посаді голови Львівської ОДА.

Ця подія дозволила журналістам Варіантів згадати про одну ініціативу Кабінету міністрів України, а саме про запровадження рейтингу голів ОДА. Саме після його результатів уряд мав би приймати рішення щодо їхньої діяльності на посадах голів ОДА. 

У будь-якому випадку, коли підбивають підсумки та роблять висновки щодо ефективності роботи державних службовців, то варто покладатися лише на аналітичні дані. Тим більше, що на Максима Козицького ще чекає звіт за роботу у 2020 році перед депутатами Львівської обласної ради.

Варіанти звернулися до Секретаріату Кабміну з проханням надати результати моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних держадміністрацій у 2020 році. І поки фахівці Кабміну завершують роботу над аналізом даних за четвертий квартал та підбивають підсумки за весь 2020 рік, ми знайомимо читачів з результатами роботи Максима Козицького за третій квартал 2020 року.

Моніторинг публікуємо повністю, тому що його результати на всіх позиціях ілюструють не лише успіхи, але й провали в роботі Львівської обласної державної адміністрації.


фото: Фб Максима Козицького

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.