Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Апокриф

Львівський палац мистецв

Середа, 3 березня 2021, 16:46

Львівський палац мистецтв запрошує на виставку художника Ігоря Івасіва

Апокриф

Відвідувачів Львівського палацу мистецтв запрошують на персональну виставку живопису "Апокриф" львівського художника Ігоря Івасіва.

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

5 березня о 16.00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки  живопису "Апокриф" львівського художника Ігоря Івасіва. У межах експозиції буде представлено близько 20 робіт митця.

"Над картинами для цієї експозиції я працював понад два роки. Мої роботи у жанрі абстракціонізму, вони експресивного характеру. Я обрав собі такий напрямок, оскільки він не обмежує художника, не створює якихось рамок для творчості. Це дає можливість вільно обирати форми, кольори, графіку тощо",– розповів Ігор Івасів. Художник працює в галузі станкового живопису та вітражного мистецтва. Напрям малярства – сучасне абстрактне мистецтво.

"Володіючи віртуозною технікою живописання в річищі абстрактного експресіонізму, Ігор Івасів реалізує багатий творчий потенціал і закріплює свій індивідуальний естетичний маніфест. Його «Апокриф» переростає рамки одного жанру і набуває статусу величавої живописної симфонії, зарядженої потугою мистця внести власні культурно-антропологічні судження в репрезентацію Епохи з її колізіями, парафразами вселенських утопій та апокаліптичними пересторогами",– написав про Ігоря Івасіва проректор з наукової роботи Львівської національної академії мистецтв, професор Роман Яців.

Художник Ігор Івасів неодноразово брав участь у національних та міжнародних виставках живопису:

• Обласна художня виставка, присвячена 175-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка

• Міжнародна студентська виставка в м. Вроцлав (Польща).

• Бієнале "Львів,91-Відродження" (м. Львів.)

• Бієнале "Імпреза-91" (м. Івано-Франківськ.)

• Виставка живопису "Нові пропозиції", музей етнографії та художнього промислу (м. Львів)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.