Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель "Турист"

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 5 березня 2021, 11:26

У Львові оновлять будівлю готелю Турист

готель "Турист"

Виконком дозволив провести реконструкцію готелю "Турист" на вул. Є. Коновальця.

Сьогодні, 5 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ПрАТ "Львівтурист" зі заскленням лоджій та оздоблення фасадів будівлі готелю "Турист" на вул. Є. Коновальця, 103 у Львові.

Як пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, балкони, які є на фасаді будівлі готелю "Турист", планують засклити і провести рекострукцію зовнішнього вигляду готелю, впорядкувати територію навколо, привести будівлю до сучасного стану.

Члени виконкому підтримали це рішення та доручили ПрАТ "Львівтурист" розробити паспорт кольорового опорядження фасаду та погодити його у встановленому законом порядку.

За даними аналітичної системи YouControl, ПрАТ "Львівтурист" зареєстроване з 1996 року у Львві, займається діяльністю туристичних операторів. Керівником фірми є Іван Парипа, а власниками – Об'єднання профспілок Львівщини та ПАТ "Укрпрофтур". Розмір статутного капіталу підприємства становить 9 856 100 грн.

"Львівтурист" є власником готелю "Турист" на вул. Є. Коновальця, 103 у Львові, має два підрозділи: лікувальний комплекс "Арніка" у селі Дубина Сколівського району та "Трускавецьтурист" у Трускавці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.