Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Грунтова, 1

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 5 березня 2021, 13:44

У Львові збудують новий автомагазин та офісний центр

вул. Грунтова, 1

Виконком дозволив ТзОВ "Львівдобробут" збудувати на вул. Грунтовій, 1 новий офісний центр та автомагазин.

Сьогодні, 5 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Львівдобробут" нежитлової будівлі під магазин автотоварів зі складами та нове будівництво приміщень з ремонту побутової техніки з офісами, гаражами, закладом громадського харчування і паливною на вул. Грунтовій, 1 у м. Львові.

Новобудова розміщуватиметься на території підприємства, на земельній ділянці, площею 0,4870 га, яка перебуває в комунальній власності і яка призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно із містобудівною документацією, на території підприємства збудують чотирисекційну будівлю, висотою у 7 метрів, 17,15 метрів, 18,7 метрів та 13,65 метрів. Будівля матиме 4 поверхи та ще один нижній поверх для гаражів і буде нерівномірною. Також на першрму поверсі планують облаштувати їдальню. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 28%. 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельна ділянка, на якій збудують новий офіс і автомагазин, належать до зони КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації та зона Л-1 – озеленені території відповідно до плану зонування Сихівського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Львівдобробут" зареєстроване з 2018 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель та наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівником фірми є львів'янин Ігор Романина (власник ПП "Львівагробудмеханізація"), а власником –львів'янин Сергій Піх (власник ще однієї львівської фірми ПП "Берлин Престижбуд").

Розмір статутного капіталу підприємства становить 250 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.