Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 9 березня 2021, 15:34

Для шкіл Львова відтермінували перехід на дистанційне навчання

школа у Львові

До 11 березня навчальні заклади міста не переведуть на дистанційне навчання.

Про це сьогодні на брифінгу за підсумками засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС щодо протидії коронавірусу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні, 9 березня, міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення до 11 березня не переводити львівські навчальні заклади на дистанційне навчання.

"Ми промоніторимо ситуацію сьогодні-завтра і в четвер будемо приймати рішення. До четверга діти навчаються офлайн, у наших школах, хіба що окрема школа прийме рішення перейти на онлайн-навчання" – розповів Андрій Садовий.

За його словами, станом на сьогодні на ранок більше 120 вчителів міста є хворими на коронавірус.

Також Садовий додав, що питання про роботу дитячих садочків на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС не розглядали.

Нагадаємо, з 9 березня обласна комісія з питань ТЕБ і НС рекомендувала перевести всі навчальні заклади Львівщини на дистанційне навчання, а з 15 березня розпочати канікули у школах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.