Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

6-а поліклініка Львова

Четвер, 11 березня 2021, 13:02

У п'яти поліклініках Львова планують розгорнути шпиталі для лікування хворих з Covid-19

6-а поліклініка Львова

Депутати створили комісію, яка обстежить приміщення міських поліклінік для облаштування у них тимчасових шпиталів із лікування хворих на коронавірус.

Сьогодні, 11 березня, на сесії Львівської міської ради депутати утворили комісію для проведення оцінки придатності будівель для розміщення спеціалізованих шпиталів. "За" проголосували 52 депутати.

Як пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, для того, щоб створити більше місць для лікування хворих з Covid-19, згідно із цим рішенням, у місті створять спеціальну комісію, яка має обстежити приміщення п'яти міських поліклінік, щоб на їх базі облаштувати тимчасові шпиталі для лікування хворих на коронавірус.

Йдеться про такі медичні заклади: 

- поліклінічне відділення №2 КНП "1-а міська клінічна лікарня ім. Князя Лева" (вул. Гетьмана І. Мазепи, 25);

- амбулаторія сімейної медицини №4 КНП "4-а міська поліклініка м. Львова" (вул. В. Навроцького, 23);

- КНП "4-а міська клінічна лікарня м. Львова" (вул. Я. Стецька, 3);

- КНП "2-а міська поліклініка м. Львова" (вул. В. Симоненка, 2);

- КНП "4-а міська поліклініка м. Львова" (просп. Червоної Калини, 68);

- КНП "6-а міська поліклініка м. Львова" (вул. Медової Печери, 1);

- КНП "5-а міська поліклініка м. Львова" (вул. І. Виговського, 32).

Комісію очолить перший заступник міського голови Андрій Москаленко, а до її складу також входитимуть в.о. гендиректора ДУ "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України" Наталія Іванченко-Тімко та депутат Львівської міськради від "Варти" Валерій Веремчук.

Крім цього, комісія разом з керівниками полікнінік, у яких розгорнуть шпиталі, має розробити кошториси витрат на їх облаштування.

Нагадаємо, 9 березня міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні, а також анонсувала створення цієї "ковідної" комісії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.