Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Леся Кобецька

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 березня 2021, 11:02

Депутатка Львівської облради від Самопомочі очолила управління здоров'я міськради Львова

Леся Кобецька

Керівницею управління охорони здоров’я Львівської міськради призначили Лесю Кобецьку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 12 березня, в.о. начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради призначили депутатку Львівської обласної ради від партії "Самопоміч" Лесю Кобецьку, яка до цього була медичною директоркою з лікувальної роботи у КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова".

"Раніше Леся Кобецька працювала в управлінні охорони здоров’я, працювала в Німеччині, довгий час працювала в лікарні швидкої допомоги – ще до мого призначення. Вона вміє приймати якісні рішення", – зазначив керівник лікарні швидкої медичної допомоги Львова Олег Самчук.

Нагадаємо, Леся Кобецька на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської обласної ради від партії "Самопоміч". З лютого 20202 року до березня 2021 року працювала директоркою з лікувальної роботи штату апарату управління КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова", а у 20112016 роках була спеціалісткою управління охорони здоров’я Львівської міськради.

У 2019 році вона задекларувала 222 тис грн зарплати.

Додамо, із серпня 2020 року управління охорони здоров’я Львівської міської ради очолювала Наталія Літвінська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.