Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Митна

google.com.ua

П'ятниця, 12 березня 2021, 13:49

Садовий засуне львівських мистців та мисткинь у підземний перехід на Митній

площа Митна

У підземному переході на пл. Митній демонтують торговельні павільйони та планують облаштувати мистецький простір.

Сьогодні, 12 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив демонтувати тимчасові торговельні павільйони, розміщені у підземному переході на пл. Митній.

Протягом двох місяців комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" у супроводі праціників ЛКП "Муніципальна варта" має демонтувати усі торгові павільйони, які знаходяться у підземному переході на площі Митній, а Личаківську райадміністрацію зобов'язали протягом 14 днів відключити павільйони від інженерних мереж.

Як пояснила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, Господарський суд Львівської області дозволив міськраді розірвати оренду із підприємцем, який не дотримувався умов договору.

"Маємо рішення суду. Думали, що підприємець добровільно здійснить демонтаж, однак ні. Тому беремо відповідальність на себе і спробуваємо це все почистити. Опісля подумаємо, яким чином привести цей підземний перехід до нормального стану" – зазначила Ірина Кулинич.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий запропонував облаштувати у цьому підземному переході мистецький простір для молодих художників. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.