Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Степанов

П'ятниця, 12 березня 2021, 16:12

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов відвідав Новояворівську районну лікарню

Максим Степанов

У рамках робочого візиту на Львівщину, міністр Охорони здоров'я Максим Степанов проінстпектував щойно відремонтовані відділення Новояворівська районної лікарні.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 12 березня, міністр охорони здоров'я Максим Степанов проводить день на Львівщині з робочими візитами у медичних закладах, зокрема відвідав КНП "Новояворівська районна лікарня ім. Ю.Липи".

"Я впевнений, що всі ми хочемо мати реально класну медицину. Тому тут не йдеться про реформування, ми просто маємо створювати нове. А це неможливо без думки медичних працівників. Тому мені важливо почути, що ще потрібно змінити, аби ми вийшли на новий якісний рівень медичної допомоги", – зазначив Максим Степанов у розмові з медиками.

На час відвідин закладу охорони здоров'я міністром медикам проводили щеплення від коронавірусу. У черзі на щеплення 152 медичні працівники, однак сьогодні вакцинуються лише 42 працівники. Частина відмовилась через отримані позитивні ІФА-тести протягом останніх пів року.

"Ковідний пакет на лікарню в місяць – 3 мільйони 600 тисяч, з них 70% покриває заробітню плату працівників", – зазначив в.о головного лікаря Новояворівської лікарні Григорій Мороз.

Новояворівська райлікарня з червня минулого року надає допомогу хворим на COVID-19. У рамках програми "Велике будівництво" тут реконструювали приймальне відділення, закупили сучасне обладнання – рентген-апарат та апарат УЗД. Сьогодні в закладі є 325 ліжок. 

Окрім відділень відремонтованих коштом "Великого будівництва" Максим Степанов проінспектував відділення, які були відремонтовані коштом уряду США, які передали гроші збройним силам України, адже на Яворівському полігоні американські військові проводять навчання, про що повідомив в.о головного лікаря Новояворівської лікарні Григорій Мороз.

"За надані 392 тисячі доларів американським урядом ми зробили утеплення фасаду, реабілітаційне відділення та дах над реабілітаційним відділення", – зазначив в.о. головного лікаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.