Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Діль

Вівторок, 16 березня 2021, 11:00

Юрій Діль покинув Садового

Юрій Діль

Юрій Діль звільнився з посади начальника управління безпеки міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відсьогодні Юрій Діль не працює на посаді начальника управління безпеки міста. Посадовець звільнився за згодою сторін та переходить на інше місце праці.

"Юрій Діль звільнився за згодою сторін. Дякуємо йому за якісне і професійне виконання своїх службових обов’язків на посаді начальника управління безпеки міста", – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, виконання обов’язків начальника управління безпеки міста поклали на Андрія Білого, директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради .

Зазначимо, Юрій Діль з 29 травня 2017 року очолив управління безпеки міста Львівської міської ради. До цього, з липня 2016 року, посадовець обіймав посаду директора ЛКП "Муніципальна дружина", яку 14 вересня депутати міськради перейменували на ЛКП "Муніципальна варта".

Юрій Діль працював у адвокатському об'єднанні, у 2010-2012 роках був директором ТзОВ "Ділсан", а до цього – керівником одного з виробничих підприємств Будівельного холдингу.

У березні 2020 року Ділю нарахували 31 тис грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.